Willy Woo, populær on-chain analytiker, mener, at Bitcoin kunne se på en pris på $ 200.000 inden for det næste år. Ikke kun forudsiger han, at symbolet vil stige, men han antyder, at forudsigelsen er konservativ, og at en skyhøj stigning ikke er udelukket.

Ved hjælp af sin Top Model-metode til at analysere data, økonomiske tendenser og historiske baner i Bitcoin, mener Woo, at den nuværende rally vil sende kryptokurrency til en masseinvestering.

 

Bitcoin: Masseadoption på markedet?
Ifølge analytikeren er der to vigtige investorsæt, der skal overvejes:

De langsigtede investorer (o HODLere), der købte Bitcoin og ikke har rørt deres midler; og
Det faktum, at Bitcoin, der er gemt i børser, reduceres; hvilket indikerer investering i forhold til handel – peger på et marked med større købsmulighed og mindre salgspres.

Derudover er det værd at overveje at vedtage institutionelle investeringer. Mens detailhandlere udgjorde en betydelig del af Bitcoin-indehavere i det forrige rally, er den institutionelle interesse skiftet i dette tyrløb med virksomheder som Gråtoner og Square, der køber store dele af symbolet.

Bekvemmeligheden ved at købe Bitcoin stiger også støt med betalingsplatforme som PayPal, der lancerer kryptovaluta-support. Da mere pålidelige muligheder for detailhandlere at købe og investere i Bitcoin dukker op, er det sandsynligt, at vi vil se en ny bølge af investorer komme ind på markedet.

Bitcoin er et sikkert tilflugtssted for at sikre sig mod dollaren

Woo’s bullish skøn er blevet gentaget af andre analytikere på markedet. Mens den amerikanske økonomi kæmper for at følge med, har investorer vendt sig mod afdækning mod dollaren. Efterspørgslen efter aktiver i sikre havne som guld og råvarer er steget, og Bitcoin er ikke anderledes. Som et populært nyt aktiv er interessen for Bitcoin steget i løbet af de sidste ti måneder. I løbet af tiden peger tegn mod tre hovedfaktorer:

Den globale pandemi og behovet for at opbevare midler, hvor værdien kan opretholdes;
Et behov for mere hygiejniske betalinger og kontantløse platforme; og
Halveringen af ​​Bitcoin, der fandt sted i maj.

Efterhånden som interessen for Bitcoin stiger, øges efterspørgslen. Da udbuddet er begrænset, og fordelene ved minedrift Bitcoin halveret, er Bitcoin-prisen steget i løbet af året. Ser man på de bullish tendenser, tilbød Woo, at han ”aldrig har været så bullish”:

”Jeg har aldrig været så bullish i 2021. Denne genakkumuleringsfase falder sammen med udtømning af spotmarkedet, som er cirka 2x længere og dybere end den sidste cyklus. Det sender BTC. ”